Retourneren

Spijt van je aankoop? Wat jammer! Neem vooral even contact met me op, want dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Geen herroepingsrecht op maatwerk 

Speciaal voor jou op maat gemaakte producten kun je niet herroepen. Deze zijn volgens de door jouw ingevoerde of gevraagde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Wel herroepingsrecht op artikelen uit de webshop

Iets rechtstreeks gekocht in de webshop? Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Natuurlijk hoor ik wel graag wat er aan de hand is, misschien dat ik het alsnog kan oplossen voor je en anders kan ik er iets van leren voor een volgende keer of een andere klant.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar mij zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met me opnemen via info@twickeld.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorbeeldtekst/-brief die je voor de herroeping kunt gebruiken.